Vragen? Neem contact met ons op

Mobile: +31 (0)6 53 77 67 68

 
 
 
image-1

Luxe Interior

In het luxe interieur ontbreekt het u aan niets. Dit interieur biedt u de luxe, het comfort en de kwaliteit die u gewend bent of die u graag om zich heen heeft. Daaraan wilt u best wat besteden.

image-1

Standard Interior

Gewoon lekker, comfortabel wonen. Dat kan met een standaard interieur. U heeft precies wat u nodig hebt: geen topdesign, maar kwalitatief goede meubelen die de woning een sfeervolle uitstraling geven.

image-1

Budget Interior

Met een budget interieur is uw huis netjes ingericht. De aankleding is minimaal, maar zeker in orde, en belangrijker: de kosten blijven laag.

image-1

Personalized Interior

U heeft een duidelijke voorkeur en smaak, houdt van een beetje ‘anders’ en omringt zich graag met spullen die met zorg zijn uitgezocht. In het persoonlijke interieur komen uw wensen helemaal tot z’n recht. U geeft een indicatie van wat u leuk vindt en Interior-Lease gaat op zoek.

Luxe Interior Best quality Standard Interior Very impressive Budget Interior In view of economy Personalized Interior Your very own style
 

Stuur ons uw vraag

Wilt u meer weten, of wilt u een prijsopgave? Stuur ons een bericht wij beantwoorden graag al uw vragen.

Naam:

E-mail:

Vraag:

Meubelverhuur

Woningen die leegstaan, zijn lastiger te verkopen dan woningen die nog bewoond zijn. Potentiële kopers hebben vaak moeite om zich voor te stellen hoe een kaal huis er ingericht uitziet. Interior-Lease kan een woning compleet inrichten of een enkele eyecatcher toevoegen.
Samen met een makelaar kan Interior-Lease bekijken wat een woning nodig heeft om goed uit de verf te komen of aantrekkelijk te zijn voor een specifieke doelgroep.

Laat u inspireren door onze luxe, standaard, budget of persoonlijke interieurs. Maak een keuze uit de uitgebreide collectie.

Interior-Lease biedt:

  • meubelen of complete interieurs voor ieder budget
  • verhuurservice  met variabele contractduur vanaf vier maanden
  • verkoopstyling
  • korte levertijden
  • beheer woningen
  • onderhoud, schoonmaak en verzorging tuin

Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Op aanvraag sturen wij u een inventarislijst, zodat wij u een gerichte prijsopgave kunnen doen.